Početna - IZDVOJENO - Hartera festival 2015.
hartera
web

Hartera festival 2015.

Lineupu ovogodišnje Hartere (Groove Armada, Let 3, Elemental, Kawasaki 3P), koja će se održati u prostorima bivše tvornice papira 18. i 19.09. u Rijeci, pridružuju se dva razigrana domaća benda – Stampedo i Kuzma & Shaka Zulu!

Stampedo je veseo, kabaretski nastrojen bend sa šest dugosvirajućih albuma.Krasi ih neobičan spoj ritmova sa svih strana globusa te melodiozni predznak retro/pop/rock vremena.Osim novog materijala, na Harteri možete očekivati i neke od njihovih najvećih hitova kao što su “Stampedo”, “Jadranska sol”, “Samo zvijezde”,”Plaža snova”, “Snijeg” i “Špricer”.U rujnu Stampedo ulazi u studio i počinje raditi na novom albumu, a najavnu pjesmu “Vjetar”, za koju se snima i videospot, predstavit će upravo na Harteri. Na posljednjim koncertima pridružio im se i Damir Martinović Mrle (Let 3) s kojim je Ivanka Mazurkijević snimila album “Kauboji” te pjesmu “Zadnje riječi”. Možda nas iznenade i na Harteri!

Kuzma & Shaka Zulu, splitski duet partymejkera, s kolekcijom vanvremenskih hitova iz ranih devedesetih, nakon comebacka na scenu 2010. godine ponovo su osvojili novu generaciju mladih željnih classic tuluma! Ovaj duet čine Kuzma (producent i lead vokal) i Shaka Zulu (MC i vokal), a odlikuje ih mješavina rap, reaggae, dance, italo-disco, trash i disco-rock stilova uz najpozitivniju energiju, zezanciju i vrhunsku komunikaciju s publikom. Momci svaki koncert & party izvode beskompromisno te se svatko u publici osjeća kao da mu je 17 godina, a piće teče u potocima! Tamo se skače i divlja s osmjehom na licu..

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...