Početna - IZDVOJENO - HDZ: “Jedini SDP-ov program su izmišljanje i falsificiranje”
tomislav-karamarko
web

HDZ: “Jedini SDP-ov program su izmišljanje i falsificiranje”

Ova vlast pokazuje da joj uopće nije stalo do gospodarskog oporavka i zapošljavanja nego samo do zadržavanja fotelja. Izmišljanje krivaca za vlastite neuspjehe i falsificiranje statističkih podataka jedini su SDP-ov ‘program’, piše u  priopćenju HDZ-a  u povodu izjave ministra Borisa Lalovca o gospodarskom programu HDZ-a.

Priopćenje HDZ-a donosimo u cijelosti:

‘Zoran Milanović u više je javnih istupa potvrdio da SDP nema nikakav gospodarski program i da mu nije potreban. Stoga nas ne iznenađuje da ministar Lalovac napada HDZ-ov gospodarski program za spas Hrvatske, dok još on nije niti objavljen.

SDP-ova vlada protivi se čak i onim elementima HDZ-ova programa koji su zasad predočeni javnosti. A to su: smanjenje stope PDV-a na hranu, porezno rasterećenje poduzetništva, reforma javne uprave, učinkovitije povlačenje novca iz EU fondova, trajno rješenje problema kredita u švicarskim francima te, naposljetku, zadržavanje stabilnosti kune.

Ova vlast time pokazuje da joj uopće nije stalo do gospodarskog oporavka i zapošljavanja nego samo do zadržavanja fotelja. Izmišljanje krivaca za vlastite neuspjehe i falsificiranje statističkih podataka jedini su SDP-ov „program“.

 Stoga, još jednom pozivamo Milanovića da napokon objavi datum izbora, a do službene kampanje neka se on i njegovi ministri bave upravljanjem državom za što ih hrvatski građani plaćaju.’
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...