Početna - IZDVOJENO - HDZ poručio vladajućima: “Tko nema program taj se i ljuti”
hdz
foto: 24 sata

HDZ poručio vladajućima: “Tko nema program taj se i ljuti”

HDZ je reagirao na izjave premijera Milanovića i njegovih ministara koji su kritizirali izborni program Domoljubne koalicije.

– Otužno je bilo pra titi kako se netalentirani ministri i premijer na odlasku natječu u smišljanju neduhovitih dosjetki o programu Domoljubne koalicije. Podjednako je otužno bilo gledati i kako u napadu ljubomore i zavisti Milanović tvrdi da je predsjednica RH u Sjedinjene Države “otišla u shopping” – premda se sastala s  predsjednikom Obamom i održala u ime RH zapaženi govor na Općoj skupštini UN-a. Ali, ništa se drugo nije niti moglo očekivati od družine koja si u nedostatku ikakvog programa  uzima luksuz gubiti vrijeme na loše viceve i još sitnija podmetanja.  Koja nestanak 80.000 radnih mjesta pokušava predstaviti kao gospodarski uspjeh, 320.000  blokiranih kao bolji život, a sabirni centar na Prevlaki kao fatamorganu cijele nacije. Tko nema program – taj se ljuti i zavidi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača stiže u Opatiju

Petar Grašo jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora koji je u bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s ...