Početna - IZDVOJENO - HDZ: SDP nastoji zaštititi lik i djelo lažljivog premijera zloporabom policije
karamarko prevlaka
web

HDZ: SDP nastoji zaštititi lik i djelo lažljivog premijera zloporabom policije

Policija je prepriječila ulaz prema objektima na Prevlaci. Prolaz nije dopušten ni novinarima koji su došli zbog predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka koji je u 12:15 sati imao zakazanu press konferenciju, povodom zlouporabe policijskih snaga HDZ je uputio priopćenje.

Unazad nekoliko dana, pa čak i tjedana, svjedoci smo nesmetanih ulazaka u Hrvatsku preko ilegalnih graničnih prijelaza desetine tisuća migranata. No, kako to već ide, hrvatskim se građanima, poljoprivrednicima, novinarima i izaslanstvu HDZ-a zabranjuje posjet Prevlaci bez ikakvog objašnjenja. Kako zaključuju u HDZ-u, jasna je namjera tog čina.

“Ali s jasnom namjerom – kako bi se pokušala prikriti istina da su premijer Milanović i ministar Ostojić počeli podizati sabirni centar na Prevlaci”, navode u priopćenju.

“No ono što možemo zaključiti”, navode, “i da navedeni SDP-ov ministar, koji je samo prije tri dana pred kamerama najavio sabirni centar, zloupotrebljava policiju u predizborne svrhe – kako bi zaštitio lik i djelo i sebe i lažljivog premijera, ali i onemogućio političko djelovanje HDZ-a, najveće hrvatske stranke”, ističu u priopćenju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...