Početna - IZDVOJENO - HDZ: Ucjenama i pritiscima, SDP pokušava spriječiti istrage o brojnim nezakonitim radnjama
karamarko izjava 2
foto: HDZ

HDZ: Ucjenama i pritiscima, SDP pokušava spriječiti istrage o brojnim nezakonitim radnjama

U HDZ-u smatraju da nizom aktivnosti Zoran Milanović svim sredstvima pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama.

-Zoran Milanović je najprije pokušao izazvati raskol u Mostu tajnim razgovorima pod okriljem noći, potom je putem posrednika ucjenjivao pripadnike nacionalnih manjina u namjeri da mu osiguraju novi mandat, a sada za svoj osobni račun pokušava trgovati mjestom predsjednika Sabora – priopćeno je iz HDZ-a.

Krajnji cilj svih pobrojanih aktivnosti je pokušaj zadržavanja vlasti ne bi li se spriječilo istrage o brojnim nezakonitim radnjama koje su u posljednje vrijeme dospjele u javnost.

-Zoran Milanović pod svaku cijenu i svim sredstvima pokušava zadržati vlast ne bi li spriječio istrage o brojnim nezakonitim radnjama u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom, nerazjašnjenim isplatama novca u HZZO-u koje posljednjih dana otkrivaju nalazi državne revizije, zlouporabi policijskog USKOK-a, upletenosti svoga brata Krešimira u nezakonite radnje s državnim institucijama i brojnim drugim kriminalnim radnjama svoje Vlade – smatraju u HDZ-u.

Iz HDZ-a također, pozivaju DORH i USKOK da temeljem negativnih nalaza državne revizije provedu istragu i zaštiti državnu imovinu.

-Pozivamo DORH i USKOK da temeljem negativnih nalaza državne revizije provedu istragu o svim navedenim slučajevima i zaštite državnu imovinu koja je vlasništvo svih hrvatskih građana – priopćeno je iz HDZ-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...