Početna - IZDVOJENO - HDZ zgrožen spoznajom o tajnom dogovoru SDP-a i HDSSB-a
domoljubna
Foto: Facebook

HDZ zgrožen spoznajom o tajnom dogovoru SDP-a i HDSSB-a

Iz HDZ-a su u subotu poručili kako su zgroženi “spoznajom o tajnom dogovoru” SDP-a i HDSSB-a pred predstojeće parlamentarne izbore, ističući kako obećanje predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da mogu izgubiti izbore, ali obraz ne, svjedoči da je SDP-ov obraz lažan, kao i njihova obećanja.

“Hrvatska demokratska zajednica zgrožena je spoznajom o tajnom dogovoru SDP-a i HDSSB-a i sklapanju crveno-crne koalicije u Hrvatskoj.

Da je dogovor o koaliciji postignut moglo se naslutiti već prije desetak dana kada su se Glavaševi crnokošuljaši postrojili na Markovu trgu ispred prozora premijera na odlasku.

Podsjetimo, prije samo nekoliko mjeseci policija je po nalogu Zorana Milanovića s istog tog trga silom rastjerivala hrvatske branitelje.

Sjetimo se i Milanovićeve izjave da mogu izgubiti izbore, ali obraz ne. Eto gdje vam je obraz premijeru?!

SDP-ovo obećanje o obrazu samo je još jedna laž kao i sva druga njihova data obećanja.

Ali Slavonija ne mora brinuti. Kada Domoljubna koalicija preuzme odgovornost za upravljanje zemljom, briga za zapuštenu Slavoniju bit će jedan od njenih glavnih prioriteta”, stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornik stranke Ivan Jabuka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Rezultati akcije u prometu: 18 alkoholiziranih vozača, a bilo ih je i pod utjecajem droga

Tijekom proteklog vikenda u noći 24./25. srpnja, između 23 i 5 sati provedena je preventivno-represivna akcija s ciljem sprječavanja vožnje ...