Početna - IZDVOJENO - Hitno se traži još popisivača i kontrolora za popis stanovništva

Hitno se traži još popisivača i kontrolora za popis stanovništva

Želite li biti popisivač ili kontrolor u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva javite se na javni poziv Državni zavod za statistiku (DZS) putem kojeg se traže osobe zainteresirane za posao na popisu stanovništva koji će se provoditi od 27. rujna do 17. listopada.

Popisivanje u navedenom razdoblju zahtijeva pun dnevni angažman popisivača i kontrolora (uključujući subote i nedjelje) te je nužan preduvjet da kandidat za popisivača ili kontrolora nema drugih poslovnih/školskih obveza.

Zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju na popuniti prijavu za popisivača/kontrolora. Dok će popisivači kroz osobne intervjue sa stanovništvom uz pomoć elektroničkih uređaja obavljati popis, kontrolori su zaduženi za nadzor rada određenog broja popisivača i daju im smjernice za rad tijekom trajanja popisa.

Bodovnu prednost će uz osnovne uvjete koje trebaju zadovoljiti imati kandidati s višom razinom obrazovanja, iskustvom rada na prijašnjim popisima, kao i nezaposleni i studenti, ali i oni koji imaju mogućnost korištenja vlastitog prijevoznog sredstva.

Poveznica za prijavu:

https://popis2021.hr/

Izvor: Grad Kastav

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Na FMTU-u održan je okrugli stol Forum održive gastronomije

27. lipnja 2022. na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija održan je okrugli stol Forum održive gastronomije. Okrugli ...