Početna - IZDVOJENO - U HKD-u na Sušaku otvorena humanitarna izložba dječjih fotografija
tic2

U HKD-u na Sušaku otvorena humanitarna izložba dječjih fotografija

U ponedjeljak 21. studenog  u Atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, Strossmayerova 1, otvorena je humanitarna izložba dječjih fotografija.

Izložbu organizira građanska inicijativa fotografa – Ivica Tabula, Nebojša Anić, Željko Maletić, Nenad Šučurović i Majda Anić, a bit će izložene fotografije koje su snimili korisnici Dječjeg doma „Tić“ Rijeka tijekom trajanja Kreativne škole fotografije „FOTO TIĆ“.

Kreativna škola fotografije „FOTO TIĆ“ je projekt namijenjen djeci uključenoj u poludnevni boravak koji je inicirala građanska inicijativa fotografa s dugogodišnjim volonterskim i fotografskim iskustvom. „Škola” se provodila u “Tiću”, kao kombinacija teorijskih predavanja i praktičnog rada u vidu fotografiranja i obrade fotografija.

Sredstva prikupljena tijekom ove humanitarne akcije namijenjena su organizaciji izleta odnosno putovanja za djecu, korisnike Dječjeg doma „Tić“ Rijeka.

Naime, po završetku „Škole“ organizirana je humanitarna akcija pod nazivom „FOTO TIĆ“ s ciljem prikupljanja humanitarne pomoći kroz prodajnu izložbu radova polaznika Kreativne škole fotografije „FOTO TIĆ“, a radovi će, osim na ovoj izložbi, biti izloženi i na štandu na Korzu, od 12. do 16. prosinca 2016. godine. Tada će, osim fotografija biti izloženi i keramički radovi koje djeca izrađuju sa svojim odgajateljicama u “Tiću”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...