Početna - IZDVOJENO - HNK Rijeka od danas u vlasništvu Teanna limited

HNK Rijeka od danas u vlasništvu Teanna limited

Teanna limited i Social Sport danas su potpisali pravne akte kojima je izvršena primopredaja HNK Rijeka.

Naime, nakon što se je na prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela, Gradsko vijeće Grada Rijeke na nedavnoj sjednici odreklo prava prvokupa, ispunili su se i formalno svi uvjeti za današnje potpisivanje kojim je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, preuzeo punu odgovornost za upravljanje klubom.

– Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teannilimited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje, izjavio je ovim povodom Damir Mišković koji ovaj klub kao njegov predsjednik vodi još od 2012.

Podsjetimo, nakon dolaska Damira Miškovića i Social sporta riješeni su mnogi problemi s kojima se klub suočavao godinama: sanirane su financije, posložena je struktura kluba, izgrađen je nogometni kamp na Rujevici, ukratko – HNK Rijeka je na radost svojih navijača prodisao punim plućima.
S obzirom na povijesne uspjehe HNK Rijeka pod Miškovićevim vodstvom, ovaj je današnji potez jamstvo da će riječki prvoligaš i u narednim sezonama ostati u samom vrhu hrvatskog nogometa.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povećan proračun Općine Matulji

No, uz napomenu Nakon dvije elektroničke sjednice u Školskoj sportskoj dvoran održana je sjednica Općinskog vijećaOpćine Matulji. Proračun Općine tehničkim ...