Početna - IZDVOJENO - HNK Rijeka dobitnik nagrade za najljepši sportski trenutak
web

HNK Rijeka dobitnik nagrade za najljepši sportski trenutak

HNK Rijeka dobitnik je nagrade Grada Rijeke za najljepši sportski trenutak u 2014. godini. Na prigodnoj svečanosti što je u petak održana u hotelu Jadran, nagradu je primio direktor HNK Rijeka Vlado Čohar. Osvojeni Kup i Superkup te sjajan nastup na europskoj pozornici svrstali su nogometaše Rijeke i u uži izbor za najbolju momčad u 2014. godini, no ova je nagrada otišla u ruke vaterpolista Primorja EB.

Za najbolju ekipu proglašene su kuglačice Mlake, najboljom sportašicom Snježana Pejčić a najboljim sportašem, gdje je u konkurenciji bio i Andrej Kramarić, Sandro Sukno i Petar Muslim. Najuspješniji sportaš s invaliditetom je Zlatko Vučenović (ŠRK slijepih Rijeka), nagradu za zaslužne sportske djelatnike dobili su Luciano Sušanj i Livio Tončinić, posebnu nagradu kluba Riječkih olimpijaca Ida Štimac dok je nagrada za izuzetan doprinos sportu Grada Rijeke otišla Zdravku Ćiri Kovačiću.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na “Mićoj marunadi Dobreć”

Manifestacija “Mića marunada Dobreć – da se užance ne pozabe” okupila je mnogobrojne posjetitelje svih generacija koji su uživali u ...