Početna - IZDVOJENO - Homo si bordižat – Opatijka 2020

Homo si bordižat – Opatijka 2020

Homo si bordižat – Opatijka 2020, jedriličarska regata u organizaciji Jedriličarskog kluba Opatija održat će se ove subote, 18. srpnja

Na regati koja se boduje za Kup Hrvatskog primorja očekuje se 30-ak posada iz Primorsko-goranske županije. Start jedrenja bit će u 13 sati, a jedrit će se u »štap« uz samu obalu na potezu od Preluka do Ičića. Organizator regate i predsjednik JK Opatija Mario Šikić napomenuo je da će organizacija regate zbog pandemije koronavirusa izgledati drukčije.

Sve će se odvijati na velikom mulu, neće se dozvoliti veća okupljanja na obali, već će se posadama osigurati i dostaviti catering prije i nakon regate na samim jedrilicama.

Među jedriličarskim posadama brodova zajedrit će i čelnici Grada Opatije te predstavnici PGŽ-a. Sikić je zahvalio Lučkoj upravi Opatija-Lovran-Mošćenička Draga na ustupanju dijela luke za odvijanje regate te Gradu Opatiji i opatijskom Stožeru Civilne zaštite na pomoći u organizaciji manifestacije, a Vera Aničić, načelnica opatijskog Stožera i zamjenica gradonačelnika Opatije, navela je da će se regate održati u skladu s epidemiološkim mjerama HZJZ-a.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novo elitno naselje na Pavlovcu

Naselje Pavlovac, koje se zbog svoje lokacije smatra iznimno atraktivnim i elitnim dijelom grada, uskoro će dobiti proširenje od 28.500 ...