Početna - IZDVOJENO - Hostel “Link” otvoren u Lovranu
web

Hostel “Link” otvoren u Lovranu

Milenij hoteli su uz puno kreativne energije uložili pet milijuna eura u prvi hostel na ovim prostorima koji je otvoren uoči proljeća 2014. godine i ima 114 modernih i funkcionalnih soba smještenih na pet etaža.

Prvi hostel na Opatijskoj rivijeri koji nosi ime “Link” otvorio je svoja vrata. Na svega nekoliko koraka od gradske plaže u Lovranu i nekoliko minuta pješice od stare jezgre, novouređeni objekt pruža nove mogućnosti, posebice za mlade urbane putnike.

Dvokrevetne i trokrevetne sobe raspoređene na pet etaža minimalistički su uređene u modernom stilu i vrlo funkcionalne. Uređena je i self-service praonica za goste, recepcija s blagavaonicom, dva bara s terasama koji gleda na predivan pogled cijelog Kvarnera i na more.

Hostel raspolaže manjim parkingom i garderobom, sad posvećuju pažnju  “šminkanju” okoliša, time će se zaokružiti lijepa turistička priča u Lovranu za koju se već sada predviđa dobra budućnost.

Pristupačne cijene, izvanredna lokacija, odlična kvaliteta smještaja – aduti su kojima će u sezonu krenuti grupacija Milenij hotela koja je investor u ovaj pet milijuna eura vrijedan projekt, koji su predstavili djelatnici novog lovranskog smještajnog kapaciteta.

Prvi gosti izuzetno su zadovoljni što svaka soba raspolaže vlastitom kupaonicom, oduševljeni su ponudom trgovačke robe na ulazu u hostel, te postavljenim aparatima za grickalice. Hostel raspolaže i praonicom u kojoj se nalaze perilice, sušilice na žetone, pegle i daske za peglanje.

Pogledajte kako hostel izgleda u našoj fotogaleriji!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...