Početna - IZDVOJENO - HRT objavio važno upozorenje za sve svoje pretplatnike
hrt

HRT objavio važno upozorenje za sve svoje pretplatnike

Sa HRT-a upozoravaju na prijevare koje se događaju diljem zemlje, a prevaranti se predstavljaju kao da su djelatnici HRT-a. Priopćenje donosimo u cijelosti:

“Hrvatska radiotelevizija obavješćuje obveznike mjesečne pristojbe da su se tijekom posljednjih nekoliko dana pojavili slučajevi lažnoga predstavljanja uime Hrvatske radiotelevizije. Hrvatska radiotelevizija u povodu toga obavješćuje sve svoje korisnike kako ne provodi nikakve nove aktivnosti u pogledu provjere dugova obveznika mjesečne pristojbe i ne nudi obveznicima nikakve uređaje tražeći pritom osobne podatke građana.

Ako dobijete telefonski poziv sa zahtjevima sličnima opisanima, a pozivatelj se predstavlja kao zaposlenik Hrvatske radiotelevizije, upozoravamo vas da je riječ o lažnome predstavljanju i pokušaju prijevare. Hrvatska radiotelevizija posebno upozorava građane da takvim pozivateljima ne daju svoje osobne podatke, nego da o svemu obavijeste policiju.

Svoje korisnike ovime ujedno obavješćujemo kako ih uime HRT-a mogu posjetiti jedino kontrolori pri obavljanju redovitoga nadzora. HRT-ovi kontrolori, međutim, dolaze osobno i moraju se identificirati službenom iskaznicom HRT-a, a njihove se kontrole uvijek prethodno najavljuju i mjerodavnim policijskim postajama kako bi se spriječili pokušaji lažnoga predstavljanja trećih osoba.”

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...