Početna - IZDVOJENO - Hrvatska na Rujevici igra utakmice protiv Engleske i Jordana
rujevica

Hrvatska na Rujevici igra utakmice protiv Engleske i Jordana

Hrvatska nogometna reprezentacija u nadolazećem periodu odigrat će dvije utakmice na stadionu HNK Rijeka, u petak 12. listopada na rasporedu je ogled protiv Engleske u Ligi nacija što će se odigrati pred praznim tribinama, dok će u ponedjeljak (15. listopada) u Rijeci u pripremnom ogledu gostovati Jordan (20.45 sati).

Ulaznice za ogled protiv Jordana moći će se kupiti od četvrtka na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka, a u četvrtak od 15 sati krenut će i prodaja putem weba na ulaznice.hr

Radno vrijeme blagajni na zapadnom ulazu u kamp u četvrtak (4. listopada) i petak (5. listopada) bit će od 15 do 19 sati, dok će u subotu (6. listopada) blagajne raditi od 9 do 13 sati. U nedjelju 7. listopada blagajna neće raditi.

Od ponedjeljka (8. listopada) do petka (12. listopada) blagajne će raditi od 15 do 21 sat, dok će u subotu i nedjelju, 13. i 14. listopada, raditi od 9 do 13 sati.

U ponedjeljak, na dan utakmice (15. listopada), blagajne će na zapadnom ulazu raditi od 16, a istočna blagajna od 19 sati.

Cijene ulaznica za djecu su od 20 do 50 kuna, a za odrasle od 40 do 100 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatijska maturijada

Maturanti opatijskih srednjih škola slavili posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja 22.05. bio je posljednji dan nastave za maturante širom Hrvatske. I ...