Početna - IZDVOJENO - Hrvatska – San Marino: regulacija parkinga na državnoj cesti
rujevica
foto: youtube

Hrvatska – San Marino: regulacija parkinga na državnoj cesti

Za vrijeme subotnje pripremne utakmice između reprezentacija Hrvatske i San Marina (Stadion HNK Rijeka,  4. lipanj, 20.15) vrijedit će posebna regulacija prometa na državnoj cesti D427, kao što  vrijedi  i za utakmice Prve HNL.

To ujedno znači da će cesta biti djelomično zatvorena u oba smjera od čvora Rujevica do čvora Hosti, te će biti postavljena privremena prometna signalizacija.

Regulacija prometa na dan utakmice je takva da je parkiranje dozvoljeno na vanjskim trakama dva sata prije početka i sat vremena nakon utakmice.

Regulacija će biti provedena u svrhu da bi se krajnje dvije desne trake ceste u oba smjera mogle koristiti za parkiranje s time da će redari uputiti sve građane koji dolaze s osobnim vozilom gdje točno smiju parkirati.

Molimo sve navijače da povedu računa o navedenom  i dozvoljenom vremenu parkiranja kako im vozila ne bi bila uklonjena od strane nadležnih službi, te da se pridržavaju prometnih znakova da se ne bi stvarale dodatne gužve.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Potres u Jelšanama

Jutros malo iza 7 sati na širem matuljskom području osjetio se slabiji potres.Epicentar potresa bio je u Jelšanama (Slovenija) jačine ...