Početna - IZDVOJENO - Hrvatski hit dokumentarac “Gangster te voli” na opatijskoj Ljetnoj pozornici
gangster te voli

Hrvatski hit dokumentarac “Gangster te voli” na opatijskoj Ljetnoj pozornici

U suradnji s Restart Labelom i Ljetnom pozornicom Opatija, Liburnia Film Festival i ove godine nastavlja s prikazivanjem hit dokumentaraca na Ljetnoj, u programu “Ususret LFF-u”.

Utorak, 19. kolovoza, 21 sat, Ljetna pozornica Opatija

  • GANGSTER TE VOLI Nebojša Slijepčević, Hrvatska/Njemačka/Rumunjska, 80’, 2013.
  • Ulaznica: 25 kuna, kupuje se na blagajni Ljetne pozornice
  • Film je na hrvatskom jeziku i ima engleske titlove.

Na programu 12. Liburnia Film Festivala koji se ove godine održava od 26. do 30. kolovoza u lučici u Ičićima, naći će se lista od 25 hrvatska dokumentarca. U konkurenciji je njih 14, u regionalnom programu šest a van konkurencije tri filma Restarta, izbor završnih radova Škole dokumentarnog filma i filmski program iznenađenja. Tu su i radionice “Filmska početnica” za djecu, „Prvi put snimam“ za filmske amatere i Analiza dokumentarnih filmova za profesionalce, te masterclass odnosno stručno predavanje, otvoreno za javnost. I u ovoj se godini dodjeljuje nagrada najboljem redatelju, snimatelju, montažeru, dizajneru zvuka i regionalnom filmu te dakako nagrada žirija i publike.

Za posjetitelje LFF-a Autokamp “Opatija” Ičići nudi noćenje po 50% nižoj cijeni. 12. Liburnia Film festival organiziraju Delta iz Rijeke i Restart iz Zagreba, u suradnji s Filmaktivom i Festivalom Opatija, uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, Zaklade Kultura nova, Grada Opatije, Društva hrvatskih filmskih redatelja, Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Ičića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran rekonstruirat će zgradu bivše vojarne uz nogometno igralište Lokva

Nakon dostavljene odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financiranju prijavljenog projekta „Rekonstrukcija brownfield lokacije u novi Društveni ...