Početna - IZDVOJENO - Hrvatskoj policiji samo dvije majice za ljeto
Foto: web

Hrvatskoj policiji samo dvije majice za ljeto

Kako kriza pogađa sve sektore tako novaca nema ni za hrvatske policajce. Barem za njihove odore i opremu. Policajci će, naime, cijelo ljeto raditi u tek dvije majice. Osim toga – žale se na njihovu kvalitetu, ali i izgled. Natpis na leđima otisnut, grb na ramenu ušiven, a na prsima sve na čičak, tako će izgledati majice koje će od prekosutra nositi hrvatski policajci. Nema broj i mjesta za značku, nepoznat je proizvođač, ne smije se peglati iznutra, ne smije se peglati niti izvana, dakle vrlo smiješno’, rekao je Dubravko Jagić, predsjednik sindikata policije Hrvatske.
Još je smješnija, kaže Jagić, procjena MUP-a da su za godinu dana rada policijskom djelatniku dovoljne samo dvije majice.
Osim na ljetnu opremu policajaca žele se i na onu zimsku jer dobiju samo tanku jaknu i rukavice s kojima vode borbu s kišom i snijegom. Iz sindikata policije poručuju kako policijski službenik da bi mogao dobro odradit svoj zadatak prvo mora biti sam dobro zaštićen, dobro opremljen, dobro obučen, dobro plaćen. Ako nije to, naravno da neće moći obavljati svoj posao kako treba.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...