Početna - IZDVOJENO - Humanitarna akcija “Sve za djecu kao kap vode na dlanu”
dira
foto: Grad Rijeka

Humanitarna akcija “Sve za djecu kao kap vode na dlanu”

U petak 15. travnja 2016. s početkom u 18 sati, na Trgu 128. brigade bit će održan humanitarni koncert “Sve za našu djecu kao kap vode na dlanu”. Istovremeno s koncertom, u restoranu Municipium bit će uspostavljen Call centar gdje će se s pozivom na 060 9009 moći donirati 5 kuna (+PDV), a na pozive će se javljati poznata lica javnoga života.

Koncertu su se odazvale brojne zvijezde te će tako redom na trgu 128. brigade nastupiti Ema Ignjić, Klapa Reful, Beni band, Katja Budimčić, Antonio Krištofić, Alen Brentini, Damir Kedžo, En Face, Gane Rimatore, Pleteri, The Blondes, Mauro Staraj & La Banda, Belfast Food, Koktelsi, Klapa Grobnik, Šajeta & Šajonsi, Brevis Band. Koncert će uživo prenositi Kanal Ri I Tv Istra

Usporedo s koncertom u restoranu Municipium bit će uspostavljen Call centar gdje će se s pozivom na 060 9009 javljati poznata lica javnoga života. Svoj su dolazak u Call centar potvrdili brojni gradonačelnici i načelnici riječkog prstena, primorsko – goranski župan, riječki sportaši i olimpijci, liječnici, glumci, pjevači, direktori turističkih zajednica, novinari.
Ovim putem pozivamo ljude velika srca da se pozivom na 060 9009 (5 kn + pdv) pridruže akciji doniranjem pet kuna ili ako to žele sredstva uplate na žiro račun kod Erste banke HR3124020063102997848 i na taj način pomognu djeci s poteškoćama u razvoju o kojima brine Udruga DIRA.

Podsjećamo kako je prije dva dana na stadionu Rujevica u Rijeci pred oko 2500 gledatelja odigrana humanitarna prijateljska utakmica veterana HNK Rijeke i milanskog Intera za kojeg su nastupili ugledni bivši igrači poput legendarnog kapetana Javiera Zanettija, potom Dejan Stanković, Franceso Toldo, Dino Baggio i Giorgos Karagounis, a za Rijeku Mladen Mladenović, Mladen Žganjer, Daniel Šarić, Damir Milinović, Elvis Brajković, Ahmad Sharbini i drugi. Prije središnje utakmice susreli su se momčadi ‘All star’ i ‘Humanih zvijezda’, u kojima su nastupili neki od bivših nogometaša, rukometaša, majstora borilačkih sportova, novinara i glazbenika.

Ova utakmica bila je prvo događanje u sklopu humanitarne manifestacije “Sve za djecu – kao kap vode na dlanu”, kojoj je cilj prikupiti najmanje 500.000 kuna potrebnih za uređenje i opremanje prostranijeg i prilagođenijeg prostora za djelovanje Udruge DIRA u kojem svakodnevno boravi pedesetak obitelji s djecom s oštećenjima u razvoju. Udruga okuplja 50-ak obitelji iz cijele Primorsko-goranske županije koje s djecom svakodnevno dolaze u prostor koji veličinom više ne odgovara njihovim potrebama.
Akciji će se priključiti i Plivački klub Dantrida doniranjem boravka u Sportskom kampu ili tečajem plivanja.

Sve za djecu kao kap vode na dlanu –  Erste Bank IBAN: HR3124020063102997848 U opisu uplate: Sve za našu djecu – Kao kap vode na dlanu za uplate iz inozemstva: SWIFT/BIC ESBVHR22

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...