Početna - IZDVOJENO - Humanitarna akcija EFRI “Priprema, pozor, Daruj!!”

Humanitarna akcija EFRI “Priprema, pozor, Daruj!!”

Studentski zbor EFRI i Ekonomski fakultet u Rijeci organiziraju humanitarnu akcija “PRIPREMA, POZOR, DARUJ!!” s ciljem prikupljanja priloga za djecu smještenu u Domu.

Pokloni koje će dobiti koristit će im cijelu godinu jer studenti, zaposlenici i prijatelji Fakulteta cijeli sljedeći tjedan prikupljaju donacije za podružnicu Doma „Ivana Brlić Mažuranić“ za nezbrinutu djecu u Lovranu. Naše donacije idu najmanjima, smještenima u domu na Potoku gdje im je pružena sva ljubav a mi ćemo zajedničkim snagama potruditi da im omogućimo i sve što im je potrebno za što bezbrižnije djetinjstvo.

Sredstva će biti namijenjena za kupnju opreme za djecu do 6. godina koja borave u domu.

Studentski zbor skupljat će donacije od ponedjeljka na Fakultetu, i to od 10 do 14 sati, na Božićnom druženju ekonomista u caffe&night baru Karolina, u četvrtak, 15. Prosinca 2016. godine s početkom u 22 sata i na domjenku za zaposlenike Fakulteta.

Od Vas se traži da se u mjesecu darivanju odričete nečega bez čega biste mogli i donirate za djecu kako bi im svi zajedno osigurali jedan bolji početak.

Sve donacije u zamjenu će dobiti CRVENU kapicu od Djeda božićnjaka.

Više info na facebook stranici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...