Početna - IZDVOJENO - Humanitarna prodaja majica „Budi u trendu….učini dobro djelo!“
budi u trendu
web

Humanitarna prodaja majica „Budi u trendu….učini dobro djelo!“

Lifestyle emisija i portal Extravagant i LaVie photo studio već nekoliko tjedana provode humanitarnu akciju pod nazivom „Budi u trendu…učini dobro djelo“ . Fotografkinja Viviana Lokmer Šulina i urednica Extravaganta Maja Uremović godinama surađuju na snimanju modnih editorijala, te se kroz svo to vrijeme skupilo puno dobrih modnih fotografija.

U subotu, 13. lipnja, organiziraju humanitarnu prodaju majica, u Fashion cafe Lobby-u,u kojoj će im pomoći poznate riječke ličnosti, a sve kako bi se prikupila sredstva za kupnju stolice za dojenje koja će se donirati Zavodu za neonatologiju.

„Zajednički su došli na ideju da neke od tih fotografija otisnu na majice , začinili su ih različitim „fashion“porukama, te dobili proizvod koji je u kratko vrijeme postao hit u gradu.

Naša akcija  je nastala  u nadi da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije, prije svega djeci rođenoj prerano, te smo u dogovoru sa riječkim Zavodom za neonatologiju sredstva od prodaje majica odlučili uložiti u kupnju stolice za dojenje.

Ovom akcijom nastojimo dotaknuti srca ljudi, te zajedničkim snagama učiniti dobro djelo, a doista smo sretni što su nas brojne Riječanke i Riječani već prepoznali i uključili se u akciju „Budi u trendu“.

Zaprimamo narudžbe iz cijele Hrvatske, svakoga dana dobivamo fotografije stylinga sa „Budi u trendu“ majicama, djelatnici brojnih frizerskih i kozmetičkih salona s kojima Extravagant surađuje ovoga su ljeta za uniforme odabrali naše majice…stvorila se jedna doista pozitivna atmosfera i na tome smo neizmjerno zahvalni.

S obzirom da se naša akcija približava kraju u subotu 13.lipnja u 11 sati u Fashion cafeu Lobby pridružit će nam se bolničko osoblje s neonatologije, ali i brojni poznati Riječani i Riječanke koji će zajedno sa nama prodavati majice. Za sada su nam svoj dolazak potvrdili Ivona Maričić, Alen Polić, Lada Szabo Kajfež, Nikolina Miletić i Nikolina Tomljanović. Uz prodaju majica u Lobbyju organiziramo i fotografiranje svih prisutnih uz izradu besplatnih fotografija, te odabir najboljih „Budi u trendu“ stylinga uz bogate nagrade.

Pozivamo sve koji žele biti u trendu ovoga ljeta, a pritom i učinit dobro djelo, da se skupa s nama uključe u humanitarnu akciju Budi u trendu…Učini dobro djelo“, poručuju Maja i Viviana.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...