Početna - IZDVOJENO - Humanitarna revija, izložba i degustacija bečkih vina u susret Bečkom balu

Humanitarna revija, izložba i degustacija bečkih vina u susret Bečkom balu

Opis:Tematski event & modna revija na terasi hotela Kvarner 23.09.2016., u sklopu Bečkog tjedna, a kao najava Bečkog bala u Opatiji.

Organizator eventa:Lions Club Opatija& Agencija Kvarner Touristikpod pokroviteljstvom Grada Opatije

Čast nam je i zadovoljstvo obavijestiti vas da i ove godine,  u suradnji s Gradom Opatija, Lions Club Opatija organizira Humanitarnu reviju, izložbu i degustaciju Bečkih vina agencija Kvarner Touristik iz Opatije, na terasi hotela Kvarner, u petak 23.09.2016, s početkom u 19:30 h.

Humanitarna revija, održava se u tijeku Bečkog tjedna na već proslavljenoj terasi hotela „Kvarner“ ispred brojne domaće i strane publike, mahom gostiju iz Austrije.
Sve donacije, prilozi i prikupljena sredstva s ove humanitarne revije ove su godine namijenjeni teško bolesnim i potrebitim građanima Opatije s posebnim akcentom za članove udruge operiranih od karcinoma debelog crijeva.
Do danas se humanitarnoj modnoj reviji priključio zaista lijepi broj sponzora i donatora.

Velike zahvale na sudjelovanju u sklopu Bečkog tjedna u Opatiji idu prema:
Trgovina NANI iz Opatije, AMEC Rijekatekstildoo& Weekend Max Mara iz Opatije, Jacob shop Opatija, Zlatarna Glasnović Opatija, Butik “Chantal” iz Opatije, Marie Vjenčanice iz Rijeke, MONDO UOMO iz Tower centra Rijeka,Frizerski salon “URbAN”, Studio Hello, KozmetičkiSalonLamia, No.7, te renomirani nakit koji dolazi iz Beča i koji će se po prvi puta, na ovakav način predstaviti u Opatiji.

U petak, 23. rujna, na terasi hotela Kvarner,za sve posjetitelje i naše drage goste iz Beča pripremamo više iznenađenja.

Uz profesionalne manekenke, koje su potvrdile svoje sudjelovanje;  Ana Franulović, Iris Vujić, Nika Sirola, Petra Šutej, Iva Znaor, Ema Gračan, Dijana Ferenčak – finalistkinja Miss Istre za Miss Hrvatske, te ovogodišnja Miss PGŽ Nina Jelenković, reviju nose i male manekenke iz modne agencije GlamourModels& Creative Concepts vlasnice Tajane Zaro.

Jedno od iznenađenja večeri je i muški modni izlazak, kojeg sponzorira MONDO UOMO – butik muške mode iz Tower centra, a u ulozi modela po prvi puta pojavit će se vrhunski sportaši, prvaci Hrvatske u svojim kategorijama, miljenici Opatije, muške snage OFC – Opatija Fight Cluba na čelu s trenerom Mladenom Kranjčec 🙂

Val dobrote i želja za sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu preplavila je cijelu Opatiju, pa su se reviji priključilisponzori / donatori, a to su Opatijski obrtnici; kafići, restorani, zlatarnice … koji ujedinjeni imaju samo jedan cilj: pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija! 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...