Početna - IZDVOJENO - Humanitarna utakmica: Rijeka All Stars – HNK Rijeka
kantrida
arhiva

Humanitarna utakmica: Rijeka All Stars – HNK Rijeka

HNK Rijeka organizira prikupljanje pomoći za stanovnike koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj. Uoči humanitarne utakmice HNK Rijeka i Rijeka All star, koja se igra na stadionu Kantrida od 18 i 30 sati, prikupljati će se potrebite materijalne potrepštine koji mogu pomoći stradalima.

Na ulazima 4 i 5 ispod centralne tribine oformiti će štand na kojem će se prikupljati odjeća, obuća, voda, hrana, lijekovi i higijenske potrepštine. Donacije će biti moguće prikupljati i u financijskom obliku putem organiziranih uplatnica, te se mole posjetitelji današnje utakmice da na bilo koji način pomognu ljudima iz poplavljenih područja Slavonije.

HNK Rijeka je također u procesu prikupljanja sredstava koja će biti pridružena sredstvima sakupljenih od strane građana.

Podsjećamo da i sama utakmica, kao središnji dio “Dana riječkog nogometa i humanosti”, ima humanitarnu notu. Sve pod motom ‘Vratimo prstima radost čitanja’ a s ciljem prikupljanja sredstava za obnovu učionice i knjižnice slijepe i slabovidne djece u sklopu Osnovne škole Pećine.

Cijena ulaznica za utakmicu iznosi 30kn a zapadna blagajna otvorena je od 14 sati.

Program na Kantridi počinje u 16 sati utakmicama Morčića, od 16.55 sati slijedi tradicionalni trokut turnir riječkih novinara, olimpijaca i Armade, a središnja utakmica između Rijeke i Rijeke All Starsa na programu je od 18 sati i 30 minuta. Uslijedit će i zabavni program u kojem će nastupiti pobjednici natjecanja demo bendova Hrvatskog radija grupa ‘Krešo i kisele kiše’.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...