Početna - IZDVOJENO - Humanitarni koncert za Centar za autizam u Kastvu
foto: afs/Franjo Slavić

Humanitarni koncert za Centar za autizam u Kastvu

Jučer je u Kastvu, gradiću na brege, održan je humanitarni koncert za Centar za autizam u Rijeci.

Mnoštvo posjetitelja okupilo se kako bi podržali humanitarnu notu ovoga koncerta, ali i kako bi se zabavili uz izvođače koji svakako ispunili sva očekivanja te ispratili staru 2013. godinu.

Na koncertu su nastupili Lady Luna Band, Kantridersi, Mustafi, For2nal Band, Undercover Band, Glazbeno društvo Spinčići i djevojke iz kvarteta Yamas.

Donacije koje su se prikupljale namijenjene su Centru za autistične osobe Rijeka, a spomenute donacije prikupljale su se putem bonova s kojima se na postavljenim štandovima u centru Kastva, mogla kupiti, odnosno konzumirati ponuda široke lepeze koju su pripremili kastavski ugostitelji/humanitarci (Caffe bar Loža, Art Caffe, Guitar caffe, Kastav Pub, Buretić – Bregi, Udruga Belica i Klemm Security).

Ovu manifestaciju organizirala je Udruga za skrb autističnih osoba Rijeka, a njen inicijator je Andy Cech iz Lady Luna Banda uz veliku pomoć Nikice Kučića i Petre Brusić.

Nakon što su se zatvorili svi fotoobjektivi, naš fotoobjektiv “uhvatio” je neke od lijepih trenutaka koji su obilježili jučerašnji humanitarni ispraćaj stare godine u Kastvu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...