Početna - IZDVOJENO - Humanitarni koncert ”Zvuci otoka Paga“,Opatija
pag opatija koncert

Humanitarni koncert ”Zvuci otoka Paga“,Opatija

U petak, 27. studenog u hotelu Adriatic u Opatiji s početkom u 20:00 sati održat će se humanitarni koncert ”Zvuci otoka Paga“. Glavni cilj koncerta je razvoj pedijatarske službe na otoku Pagu.

Izvođači su i ove godine pomno birani, pa će tako na koncertu nastupiti pjevačke snage s otoka Paga, ali i lokalne klape iz područja Rijeke i okolice – Klapa Peružini, Klapa Sol, Klapa Murtelice, Klapa Navalia, Klapa Kolanjke, Klapa Kolan, Klapa Luka, Klapa Hreljin, Klapa Kvarner te gost iznenađenja.

Na prošlogodišnjem humanitarnom koncertu za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida u Rijeci, prikupljeno je oko 50 tisuća kuna, dok će se prihodi ove godine prikupljati za razvoj pedijatarske službe na otoku Pagu.

Ulaznice po popularnoj cijeni od 80 kuna prodavati će se u foto ”Reviji“ (Užarska 28 – ispod katedrale Sv. Vida); Ri Ex_Libris (Riva Boduli 3b) i Festival Opatija, Zert bb.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Zatvorena 14. ocjenska izložba maketa brodova ”Rijeka 2021”

Među 60 izloženih maketa na 14. Hrvatskoj ocjenskoj izložbi maketa brodova „Rijeka 2021“ prvom nagradom publike nagrađena je maketa Fregata ...