Početna - IZDVOJENO - INA donirala 250 tisuća kuna KBC-u Rijeka
foto: ina.hr

INA donirala 250 tisuća kuna KBC-u Rijeka

Tvrtka INA uručila je donaciju u vrijednosti od 250 tisuće kuna Kliničkom-bolničkom centru Rijeka, koji pruža zdrastvene usluge i zdrastvenu zaštitu od srčano-žilnih bolesti stanovništva čak triju županija. Donacija će biti iskorištena za poboljšanje uvjeta liječenja srčanih bolesnika na Zavodu za kardiovaskularne bolesti, uređenju prostora i opremanjem ne-medicinskom opremom.

Na svečanom uručenju donacije, član Uprave INA-e Ivan Krešić istaknuo je kako je nastavak suradnje s KBC-om Rijeka za Inu od posebne važnosti, pogotovo uzimajući u obzir lNA-inu stoljetnu povezanost s riječkom lokalnom zajednicom i uključenosti Kompanije u sve važnije projekte koji za cilj imaju unaprjeđenje kvalitete života građana ovog područja.

Luka Zaputović istaknuo kako će donacijom urediti i opremiti prostorije Zavoda koji pruža zdravstvene usluge i zdravstvenu zaštitu od srčano-žilnih bolesti stanovništva Primorsko-goranske županije, Istarske i većim dijelom Ličko-senjske županije te brojnim turistima koji borave u ovom kraju. Dodao je kako je Zavod jedina zdravstvena ustanova u ovom dijelu Hrvatske koja direktno spašava živote intenzivnim kardiološkim liječenjem te dijagnostičkim i terapijskim postupcima invazivne i intervencijske kardiologije.

Uručenju donacije prisustvovao je i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, također se zahvalivši INI kao dugogodišnjem partneru Grada Rijeke i KBC-a na sponzorstvu, koja će pomoći u unapređenju usluge liječenja u riječkoj bolnici. U proteklih nekoliko godina INA je ostvarila suradnju s KBC Rijeka kroz više donacija, između ostaloga dajući podršku Odjelu intenzivne njege na Zavodu za traumatologiju, Dječjoj bolnici Kantrida te Odjelu psihijatrije KBC-a Rijeka.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...