Početna - AUTOMOTO - Ina potpisala sponzorski ugovor s rally vozačem Jurajem Šebaljom

Ina potpisala sponzorski ugovor s rally vozačem Jurajem Šebaljom

Jučer je u Rijeci svečano najavljen početak sponzorske suradnje s najpoznatijim hrvatskim vozačem rallyja Jurajem Šebaljom.

Gđa Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija, g. Erkki Ranta, direktor Rafinerije nafte Rijeka, te Juraj Šebalj i njegova „desna ruka“, suvozačica Maja Sabol, simbolično su potpisali rally vozilo, koje će on voziti u nadolazećim utrkama.

„Inina podrška sportu je neupitna – kao društveno odgovorna kompanija, od svog osnutka smo dokazano najbolji prijatelj i partner hrvatskog sporta, a osobito automobilizma. Drago nam je što smo uspostavili suradnju s Jurajem i vjerujem kako ćemo zajedno postići mnoge uspjehe. I ove će se godine Juraj natjecati u jednoj od najvažnijih i naprestižnijih auto utrka u Hrvatskoj – INA Delta Rallyju, te ćemo s nestrpljenjem iščekivati hoće li odnijeti i osmu pobjedu“, izjavila je Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija Ine.

Sponzorsku suradnju Ine i Juraja Šebalja komentirao je i direktor Rafinerije nafte Rijeka g. Erkki Ranta: „INA proizvodi visokokvalitetna benzinska i dizelska goriva, a posebno smo ponosni na naša nova goriva koja smo kupcima predstavili prošle godine: Class Plus, Arktik, ali i gorivo s čak 100 oktana. Jasno je da automobilizam i naftna industrija idu ruku pod ruku i drago nam je što možemo našim vrhunskim gorivima doprinijeti top izvedbi naših sportaša i adrenalinska uzbuđenja podići na još višu razinu.“

„Veselim se suradnji sa Inom. Ovo za mene nije početak, već nastavak suradnje. Uspješno smo surađivali prije desetak godina i dalje nastavljamo jakim tempom. INA u svojoj ponudi ima gorivo vrhunskih performansi s kojim ćemo pogoniti ovogodišnji Hyundai i20 R5.“, istaknuo je Juraj Šebalj, vozač rallyja i zahvalio Ini što ga je podržala.

Juraj Šebalj najtrofejniji je hrvatski vozač rallyja. Debitirao je 1996. godine, a od 2004. godine sa suvozačem Tonijem Klincem krenula je serija pobjeda i postolja na raznim rallyjima. Jedanaest puta bio je prvak Hrvatske u rallyju, a zaključno s 2016. godinom sedam je puta osvojio INA Delta Rally, navodi se u Ininom priopćenju za medije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dan mimoza

I u Opatiji obilježen 11. Dan mimoza- nacionalni dan prevencije raka vrata maternice  Prodajom mimoza i dijeljenjem stručnih savjeta, na ...