Početna - GOSPODARSTVO - Informacija o korištenju poslovnog prostora opatijskog zavoda za mirovinsko
mirovinsko osiguranje

Informacija o korištenju poslovnog prostora opatijskog zavoda za mirovinsko

Služba i djelatnici opatijske podružnice Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje smješteni su u gradskom poslovnom prostoru, te se za korištenje plaća mjesečna najamnina Gradu. Ona iznosi 600 kuna.

Predstavnici ove ispostave obratili su se Gradu Opatiji sa zamolbom da ih se oslobodi plaćanja mjesečnog najma, uz objašnjenje da država, koja je do sada plaća najamninu ovog poslovnog prostora – odustaje od daljnjeg plaćanja, jer nema za to predviđenih sredstava. Samim time odustaje i od poslovnog prostora.

Gradonačelnik nema mogućnost prema gradskoj nadležnoj odluci, oslobađati ikoga od plaćanja ugovorene zakupnine poslovnog prostora. Budući da je tome tako, ponudio je da će mjesečnu najamninu poslovnog prostora Zavodu za mirovinsko sufinancirati na teret proračunske rezerve, kako bi Zavod za mirovinsko mogao ostati na području grada i dalje.

Osnovni cilj je da usluge Zavoda za mirovinsko osiguranje ostane u Opatiji, te da se ne mora putovati u okolne gradove, nego da te usluge imaju na području svoga grada, kao i do sada.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pijanist iz Matulja Zvjezdan Ružić i njegov klavir plove uvalom Sakarun

Nakon koncertnog spektakla Zvjezdana Rzžića na pontonu na Drugom jezeru u Maksimiru, njegovi su se instrumenti našli na pontonu posred ...