Početna - IZDVOJENO - Informacije o parkirališima i drugim uslugama RIJEKA plus-a
rijeka plus
web

Informacije o parkirališima i drugim uslugama RIJEKA plus-a

Došli ste u Rijeku i želite parkirati vozilo, kupiti kartu za javni gradski prijevoz? Želite razgledati Rijeku i Opatiju na turističkim autobusom ili unajmiti gradski bicikl i upoznati Rijeku iz nove perspektive? Organizirate izlet ili putovanje i potreban vam autobus ili kombi vozilo? Vaše vozilo nije ispravno i tražite pouzdan servis? Sve navedene usluge kao i još mnoge druge pruža RIJEKA plus d.o.o.

Grad Rijeka usvojio je novi koncept organizacijskog modela komunalnih i trgovačkih društava u vlasništvu Grada. Novim organizacijskim modelom poslove organizacije i naplate parkiranja na području Grada Rijeke obavlja društvo RIJEKA plus d.o.o. KD Autotrolej d.o.o. i TD Rijeka promet d.d. nastavili su obavljati komunalnu djelatnost, dok se njihova komercijalna djelatnost grupirala u RIJEKA plus d.o.o.

Rijeka plus d.o.o vrši i uslugu organizacije prijevoza koja uključuje najam autobusa, kombi vozila, VIP vozila ili katnog autobusa u komercijalne svrhe, za izlete i ugovorene vožnje, kako u zemlji, tako i u inozemstvu te najam javnih gradskih bicikli na Riječkom lukobranu.

Rijeka plus objedinjava i aktivnosti upravljanja javnim parkiralištima pod naplatom, prijenosa, vuče i premještanja nepropisno parkiranih, znatno oštećenih i napuštenih motornih vozila specijalnim vozilom “PAUK” i postavljanja naprava za blokiranje vozila “LISICA”.

Djelatnosti Rijeka plus-a:

  • Parkiranje
  • Javni prijevoz
  • Organizacija prijevoza
  • Gradski bicikli
  • Servis vozila
  • Oglašavanje na autobusima
  • Više informacija na web stranicama Rijeka plus-a.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...