Početna - IZDVOJENO - Informacije za navijače HNK Rijeke u Rotterdamu
rotterdam
web

Informacije za navijače HNK Rijeke u Rotterdamu

Iz nogometnog kluba Feyenoord, sljedećeg protivnika HNK Rijeke u Europskoj ligi, stigle su servisne informacije koje pomoć navijačima za lakše snalaženje prilikom odlaska na utakmicu u Rotterdamu.

  • Stadion Feijenoorda ‘de Kuip’ ima vlastitu željezničku stanicu, koja se nalazi na jugozapadnoj strani. Navijači koji dolaze vlakom moraju ići ravno do ulaza za gostujuće navijače kao što je navedeno na slici.
  • Navijači HNK Rijeke koji dolaze vlastitim automobilom, autobusom itd., moraju ući na isti ulaz kao i navijači koji dolaze vlakom.
  • Po dolasku na ulaz navijači su dužni pokazati svoju ulaznice koje će biti skenirane od strane sigurnosnog osoblja.
  • Nakon validacije ulaznice navijači će biti pregledani od strane sigurnosnog osoblja stadiona. Stvari koje se ne smiju unijeti u stadion: opojne droge, staklene, limene ili plastične boce, hrana, alkoholna i bezalkoholna pića, kišobrani, bubnjevi, megafoni i slično, banneri i zastave koje se ne odnose na podršku klubu, vatromet.
  • Kod ulaska na tribinu bit će prisutan pas za detektiranje pirotehnike.
  • U slučaju da posjetitelj posjeduje narkotike, pirotehniku i slično, što je kažnjivo po zakonu Nizozemske, isti će biti priveden od strane sigurnosnog osoblja stadiona i odveden u policijsku postaju koja se nalazi na stadionu.
  • Poslije odobrenog ulaza navijači HNK Rijeke mogu zauzeti svoje mjesto na tribinama za gostujuće navijače.
  • Upozorenje! U Rotterdamu je upotreba alkoholnih pića i alkoholiziranost na javnim mjestima zabranjena. Nizozemska policija ima pravo podnijeti prijavu protiv osobe koja konzumira alkoholna pića ili je u alkoholiziranom stanju na javnom mjestu.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Članovi GDCK Opatija održali radionicu za djecu opatijskog vrtića

Članice GDCK Opatija i odgajateljice Dječjeg vrtića Opatija jučer su održale radionicu na kojoj su djeca opatijskog vrtića prikazala koliko ...