Početna - IZDVOJENO - Inicijativa dm-a “Jer sve smo to MI!”
Incijativa dm

Inicijativa dm-a “Jer sve smo to MI!”

U 26 hrvatskih gradova dm će realizirati 40 društveno korisnih projekata

Povodom 20. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj dm je odabrao 40 projekata koje će realizirati u sklopu inicijative “Jer sve smo to MI!”. U 26 hrvatskih gradova i naselja zaživjet će društveno korisni projekti kojima će dm pružiti financijsku podršku, donirati proizvode, osigurati volontersku pomoć ili opremanje i uređenje prostora.

dm će podržati Udrugu roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Novi korak” iz Novog Vinodolskog koja organizira terapijsko jahanje s ciljem ublažavanja fizičkih teškoća, razvoja samopouzdanja, samostalnosti i komunikacijskih vještina djece s poteškoćama. U sklopu inicijative “Jer sve smo to MI!” dm će na Trsatu osigurati opremanje terena i nabavku sprava za vanjsku uporabu kako bi se uredilo školsko dvorište i igralište.

“Tijekom veljače dm je zaprimio prijave više od 2.000 projekata iz cijele Hrvatske i građanima koji su se prijavili želimo zahvaliti na povjerenju koje su nam ukazali. Imali smo težak zadatak među kvalitetnim projektima odabrati one koji u najvećoj mjeri doprinose boljitku zajednice i sugrađana. S velikim ponosom i odgovornošću postajemo partneri 40 društveno korisnih projekata čijom realizacijom želimo zahvaliti hrvatskim građanima na vjernosti i podršci koje su pružili dm-u tijekom prvih dvadeset godina poslovanja”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Inicijativa “Jer sve smo to MI!” okupila je organizacije civilnog društva i ustanove koje svojim projektima pomažu zajednici i socijalno osjetljivim skupinama. U sklopu inicijative zdravstvene ustanove pacijentima će moći osigurati kvalitetniju skrb, a škole će svojim učenicima ponuditi prikladno okruženje za kvalitetnije obrazovanje i dodatne kulturne i edukativne sadržaje. Šest ekoloških projekata pobrinut će se za uređenje parkova i urbanih vrtova te za edukaciju o važnosti zaštite okoliša i prirode.

20 godina nakon otvorenja prve prodavaonice u Hrvatskoj dm je dio zajednice 60 hrvatskih gradova diljem Hrvatske, s više od 1.300 djelatnika i 155 prodavaonica. Realizacijom inicijative “Jer sve smo to MI!” koja objedinjuje 40 društveno odgovornih projekata iz cijele Hrvatske, dm želi potvrditi svoju opredijeljenost društveno odgovornom poslovanju i doprinosu zajednici.

Više informacija o odabranim projektima možete pronaći na stranicama inicijative jersvesmotomi.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.