Početna - IZDVOJENO - Invazija Riječana na Zagreb
Armada Rijeka

Invazija Riječana na Zagreb

Sve ulaznice koje je NK Rijeka preuzela za sutrašnji prvi susret finala Kupa rasprodane su ili pod rezrvacijama pa je već sada jasno da će u Zagrebu biti između 3500 i 4000 navijača Rijeke što je rekordna brojka svih vremena kada su u pitanju gostovanja Rijeke na Maksimiru. Put Zagreba se ide svim prijevoznim sredstvima osim brodom i podmornicama. U srijedu oko podne s riječkog kolodvora prema željezničkoj stanici Maksimir također kreće Bijeli vlak (karta 60/80 kuna) s 15 vagona i ukupnog kapaciteta 1100 mjesta za koji su karte gotovo rasprodane, a gotovo duplo više riječkih navijača put Zagreba će autobusima (popunjeno ih je desetak), ali i kombijima i osobnim automobilima.

S obzirom na ovakvu brojnost navijača, kao i na to da je utakmica susret najvišeg rizika, policija će biti na posebnom oprezu: vozila s riječkim navijačima bit će pretresana već na Grobniku, ali i ulaskom u Zagreb na Lučkom, odakle će ih policija pratiti na čuvano parkiralište, a navijači će ZET-ovim autobusima biti prebačeni do Maksimira.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...