Početna - IZDVOJENO - Iskusni Nedeljko Lalić preuzima rukometaše Zameta

Iskusni Nedeljko Lalić preuzima rukometaše Zameta

U novu sezonu Zamećani ulaze s iskusnim stručnjakom prof. Nedeljkom Lalićem koji se trenerskim poslom bavi već 33 godine, a u karijeri je vodio renomirane klubove s kojima je osvajao brojna odličja.

Iza rukometaša Zameta je sezona u kojoj su igrajući u Ligi za ostanak osvojili prvo mjesto, odnosno sedmo mjesto Premijer lige rukometaša te su u javnosti bili jedan od najprisutnijih klubova s obzirom na angažman kineskih reprezentativaca što je dodatno podiglo rejting kluba koji je protekle godine proslavio 60 godina.

Klupu Zamećane je u drugom dijelu sezone preuzeo Drago Žiljak koji je uz svoje suradnike osigurao ostanak u najvišem rangu hrvatskog rukometa. Želja Uprave Zameta je da se u idućoj godini ostvari rezultatski iskorak temeljen za domaćim igračima, a jedan od nužnih preduvjeta je angažman trenera profesionalca. Vodstvo Zameta razgovaralo je sa Žiljkom u smjeru profesionalizma, ali zbog poslovnih obaveza Žiljak se nije mogao posvetiti isključivo radu s rukometašima.

U novu sezonu Zamećani ulaze s iskusnim stručnjakom prof. Nedeljkom Lalićem koji se trenerskim poslom bavi već 33 godine, a u karijeri je vodio renomirane klubove s kojima je osvajao brojna odličja. Kao igrač Lalić je 16 godina nastupao za Medveščak i Zagreb, a kao trener je osvojio prvenstvo Hrvatske s Podravkom, Hrvatski kup s Lokomotivom, drugo mjesto s talijanskim Ortigia Siracusa, a vodio je i Arenu, Varaždin, Medveščak, Modenu. Proteklu godinu Lalić je bio angažiran u Italiji.

Upravo angažman profesionalnog trenera zalog je za iskorak Zameta u idućoj sezoni. Kroz nekoliko dana trebao bi se znati i stručni stožer koji će uz Lalića krenuti u novu sezonu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...