Početna - IZDVOJENO - Ivan Močinić u Rapidu: Ovo nije zbogom, već doviđenja

Ivan Močinić u Rapidu: Ovo nije zbogom, već doviđenja

Bio je to oproštaj na travnjaku kakav je kapetan zaslužio. Dobra igra, uvjerljiva pobjeda Rijeke u Splitu, zadnji nastup Ivana Močinića u dresu Rijeke. Šteta jedino da ga riječka publika ove sezone nije imala prilike vidjeti u službenoj utakmici na Rujevici i tako se oprostiti od igrača koji je u pravom smislu – dijete Rijeke. Nogometaš koji je prošao sve uzraste Rijeke, i u njezinu dresu ostavio dubok trag, karijeru će nastaviti u bečkom Rapidu.

– Ne mogu vjerovati da je ovako brzo prošlo 15 godina u Rijeci, od morčića sve do seniora. Mogu se samo  zahvaliti svima u klubu, navijačima i suigračima što su mi omogućili ovaj transfer, rekao je Ivan Močinić.

Popularni Močo imao je sreću i čast ostvariti velike uspjehe u dresu Rijeke u eri Damira Miškovića, osvojiti Kup i Superkup Hrvatske, te dvaput igrati u skupinama Europske lige. Još u ušima navijača zvoni legendarna:  “Močinić za Mujanovića, Mujanović ide sam, sam Mujanović… goooooooooooooooooooooool, trenutak koji je cijelu regiju bacio u trans. U dresu Rijeke izborio je i mjesto u reprezentaciji Hrvatske što je nastupila na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014.

– Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću što je sve ove godine bio uz mene kao i cijeli klub. Nadam se da ću mu se odužiti jednog dana. Nadam se da će Rijeka ove godine osvojiti prvenstvo, stvarno smo zaslužili. Igrači pošteno rade sve ove godine, cijeli grad navija i to mi je jedina želja. Rijeka to zaslužuje, rekao je Močinić za kraj poručivši.

– Uvijek se kaže: “nikad zbogom nego doviđenja”. Vjerujem da ću dodatno napredovati u Rapidu i jednog se dana kao još kvalitetniji igrač vratiti u Rijeku, zaključio je Ivan Močinić.

HNK Rijeka Ivanu u nastavku karijere želi sve najbolje i puno uspjeha.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obnova i rekonstrukcija Guvernerove palače

Ravnatelji županijskih ustanova u kulturi, Nikolina Radić Štivić iz Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, Željka Modrić Surina iz Prirodoslovnog ...