Početna - IZDVOJENO - Ivan Nevistić novi igrač Rijeke
nevisticc
web

Ivan Nevistić novi igrač Rijeke

Ivan Nevistić, 16-godišnji vratar ponikao u Osijeku novi je igrač Rijeke. Jedan od najtalentiranijih vratara u Hrvatskoj s Rijekom je potpisao četverogodišnji ugovor i priključio se momčadi na pripremama u Kranjskoj Gori.

– Doveli smo jednog od najtalentiranijih golmana u Hrvatskoj. PRed njim je puno napornog rada i period sazrijevanja ali vjerujem da smo napravili jedan dobar posao za budućnost. Dobio je privilegiju da radi uz tri ponajbolja golmana u hrvatskoj ligi i vjerujem da će to iskoristiti i shvatiti sve kao priliku za učenje i dokazivanje – rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

Nevistić je u Rijeku došao nakon isteka stipendijskog ugovora s Osijekom. Riječ je o reprezentativcu Hrvatske do 17 godina koji je bio dio momčadi koja je nedavno nastupila na Europskom prvenstvu.

– Sretan sam i zadovoljan što sam dobio priliku u klubu kao što je Rijeka. Veselim se izazovima koji me očekuju i što ću trenirati s mojim susjedom iz Đakova Ivanom Vargićem. Svjestan sa da je ispred mene puno rada kako bih skupio iskustvo ali i naučio neke nove stvari i bio spreman jednog dana zaigrati za prvu momčad Rijeke – istaknuo je Nevistić.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...