Početna - IZDVOJENO - Ivan Vargić: Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Rijeku
vargic
foto:HNK Rijeka

Ivan Vargić: Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Rijeku

Ivan Vargić, vratar Rijeke, u petak je odradio posljednju konferenciju za novinare u dresu riječkog prvoligaša, a nakon toga radna zajednica HNK Rijeka malim znakom pažnje oprostila se od Ivana Vargića,  čovjeka vedrog duha, pozitivne energije i zaraznog osmijeha.

– Hvala svima, od čistačica koje su se brinule da svlačionice budu čiste, preko fizioterapeuta, ekonoma, trenera, suigrača bez kojih se ne bi dogodio ovaj transfer. Hvala ljudima iz kluba koji su uvijek bili uz nas u dobrim i lošim situacijama. Nadam se da ću se jednog dana vratiti ovdje, ustvrdio je Ivan Vargić na konferenciji za novinare.

Vargić neće biti u sastavu za posljednju utakmicu protiv Istre 1961. Matjaž Kek, trener Rijeke, najavio je da su u konkurenciji Andrej Prskalo i Ivan Nevistić.

– Nametnuo sam se na treninzima kao lijevi bočni, rekao je Vargić kroz smijeh na što se nadovezao Kek.

– Da budemo pošteni do kraja, nisi se nametnuo, uzvratio je Kek kroz smijeh.

Ivane, HNK Rijeka zahvaljuje ti na svemu što si napravio za klub u proteklih nekoliko godina i želi ti puno uspjeha u nastavku karijere u Laziju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...