Početna - IZDVOJENO - Ivica i Marica, pričaonica – ususret Noći vještica
ivica i marica

Ivica i Marica, pričaonica – ususret Noći vještica

U subotu, 31. listopada s početkom u 10:45 sati u Opatiji u umjetničkom paviljonu Juraj Šporer organizirana je pričaonica ususret Noći vještica- Ivica i Marica, Tatra Poco Loco.

‘Priča mi se priča’ projekt je Teatra Poco Loco čiji su članovi poznata lica dječjih emisija – Dunja Fajdić iz Školskog sata, Dean Krivačić i Zrinka Kušević iz TV vrtića, tv i kazališni glumci poput Maje Katić, argentinska režiserka Renata Carola Gatica i mnogi drugi. Oni na jedinstven način djeci pričaju priče.

Uz sjajnu glumačku postavu i ‘žive ilustracije’, odnosno slike projicirane na zidu, svaku bajku prati glazba uživo tako da djeca svaki put mogu upoznati i novi instrument – lutnju, flautu, harfu i dr. koje glazbenici predstavljaju nakon što priča završi. Na ovaj način pričanja priče djeca povezuju sadržaj s određenom audiovizualnom senzacijom i u najranijoj dobi dobivaju priliku upoznati različita glazbala. U stalnom kontaktu s djecom, roditeljima i odgajateljima, članovi Teatra Poco Loco iz priče u priču istražuju proces pripovijedanja, te uvode djecu u iskustvo sudjelovanja u kazališnoj predstavi.

Nakon ‘Tri praščića’, opatijsko putovanje u čarobni svijet priča nastavljamo popularnom bajkom braće Grimm – ‘Ivica i Marica’. Iako ‘pričaonica’ počinje u 11 sati, molimo naše mališane i roditelje da nam 15 minuta ranije donesu izdubljene i ukrašene bundeve. Njima ćemo ukrasiti sam paviljon i pozornicu te zajedno stvoriti izvrsnu kulisu predstavi koja se izvodi ususret Noći vještica.

Cijena ulaznice: 10,00 kn

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...