Početna - IZDVOJENO - Ivor Pandur potpisao trogodišnji ugovor: ‘Hvala klubu na povjerenju’

Ivor Pandur potpisao trogodišnji ugovor: ‘Hvala klubu na povjerenju’

Ivor Pandur potpisao je ugovor na tri godine s Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka. Perspektivni vratar pridružit će se prvoj ekipi na početku priprema za iduću sezonu. Ivor je s prvom ekipom već odradio jedne pripreme u Portugalu.

– Kao prvo želio bi se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju. Ovo je velika stvar za mene i moju obitelj, te dokaz da se moja karijera razvija u pravom smjeru. Naravno, moja želja i velika motivacija je jednog dana stati na gol Rijeke, rekao je Ivor Pandur koji je u karijeri nastupao za sve uzraste Rijeke, te je bio dio reprezentacije Hrvatske u mlađim uzrastima i trenutno je član U-18 reprezentacije.

Ivor je svoju kvalitetu prezentirao već u pionirima Rijeke kada je na završnici Nike cupa u Zagrebu u travnju 2015. godine izabran za najboljeg vratara turnira. Pandur je ujedno bio standardan na europskoj završnici u Kopenhagenu i svjetskoj završnici u Manchesteru.

Ujedno, bio je dio ekipe koja je ostvarila plasman u polufinale turnira Nereo Rocco u rujnu 2016. godine, te je izabran za najboljeg vratara na turniru u Al Dhafri na kojem je Rijeka posustala tek u finalu izgubivši od Barcelone nakon izvođenja jedanaesteraca.

– Velika je čast biti dio kluba u kojem sam od svoje osme godine. Zahvalio bi se svim trenerima s kojima sam radio i koji su sudjelovali u mojem razvoju, posebno Velimiru Radmanu i Marijan Jantoljaku. Vjerujem da moja priča tek počinje, rekao je Ivor Pandur.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Hrvatska slavila protiv BiH u Opatiji

Muška seniorska reprezentacija Hrvatske svladala je reprezentaciju BiH rezultatom 88:75 (16:11, 18:20, 30:27, 24:17) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Opatiji. ...