Početna - IZDVOJENO - Ivor Pandur potpisao trogodišnji ugovor: ‘Hvala klubu na povjerenju’

Ivor Pandur potpisao trogodišnji ugovor: ‘Hvala klubu na povjerenju’

Ivor Pandur potpisao je ugovor na tri godine s Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka. Perspektivni vratar pridružit će se prvoj ekipi na početku priprema za iduću sezonu. Ivor je s prvom ekipom već odradio jedne pripreme u Portugalu.

– Kao prvo želio bi se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju. Ovo je velika stvar za mene i moju obitelj, te dokaz da se moja karijera razvija u pravom smjeru. Naravno, moja želja i velika motivacija je jednog dana stati na gol Rijeke, rekao je Ivor Pandur koji je u karijeri nastupao za sve uzraste Rijeke, te je bio dio reprezentacije Hrvatske u mlađim uzrastima i trenutno je član U-18 reprezentacije.

Ivor je svoju kvalitetu prezentirao već u pionirima Rijeke kada je na završnici Nike cupa u Zagrebu u travnju 2015. godine izabran za najboljeg vratara turnira. Pandur je ujedno bio standardan na europskoj završnici u Kopenhagenu i svjetskoj završnici u Manchesteru.

Ujedno, bio je dio ekipe koja je ostvarila plasman u polufinale turnira Nereo Rocco u rujnu 2016. godine, te je izabran za najboljeg vratara na turniru u Al Dhafri na kojem je Rijeka posustala tek u finalu izgubivši od Barcelone nakon izvođenja jedanaesteraca.

– Velika je čast biti dio kluba u kojem sam od svoje osme godine. Zahvalio bi se svim trenerima s kojima sam radio i koji su sudjelovali u mojem razvoju, posebno Velimiru Radmanu i Marijan Jantoljaku. Vjerujem da moja priča tek počinje, rekao je Ivor Pandur.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...