Početna - IZDVOJENO - „Iz Hartere s ljubavlju“ – humanitarna akcija
web

„Iz Hartere s ljubavlju“ – humanitarna akcija

Humanitarna akcija pod nazivom „Iz Hartere sl jubavlju“ počela je jučer, a trajat će do 10. siječnja 2015. godine. Povodom akcije izrađen je i kalendar za 2015. godinu, a njegovom stvaranju su pomogli studenti Udruge Erasmus koji su se za kalendar fotografirali u Harteri. Sredstvima prikupljenim od prodaje kanedara te donacijama i prikupljanjem sponzorstva želi se kupiti oprema senzorne sobe za Centar za autizam Rijeka.

Kalendar se može kupiti po cijeni od 35 kuna, a prodaje se na štandovima na Korzu i na Jadranskom trgu gdje vrijedno rade volonteri iz Udruge ESN Rijeka. Kalendar možete kupiti  i u caffe baru Iskra, River pubu, Nad urom, u Top Formu te u trgovini Ilkom.

Danas se održava i promocija kalendara u River pubu u 21:30 sati. Sudjeluju bivša miss Hrvatske Lana Gržetić, četrnaestogodišnji Jan Šokčević, učenik Centra za autizam Rijeka, Damir Maras, Liana Nikolić, David Trkulja, klapa Grobnik, plesni studio DENSEL, modeli agencije Glamur Tara, studio Kate i Sasorisa Beauty.
Donacije za ovu humanitarnu akciju mogu se od 10. prosinca 2014. do 10. siječnja 2015. uplatiti i na izdvojeni račun akcije IBAN 1723400091510683549.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...