Početna - IZDVOJENO - Izabran ugostitelj za Palach
club palach

Izabran ugostitelj za Palach

Održana je licitacija za segment ugostiteljstva u klubu Palach. Time je, ako se u sljedećih 15 dana koliko traje žalbeni rok za eventualne prigovore nitko ne bude žalio, zatvorena je priča oko budućih zakupaca najstarijeg riječkog kluba.

Programski dio će voditi Savez udruga Molekula i Studentski kulturni centar a ugostiteljski dio zagrebačka tvrtka Kristofer d.o.o budući da su se po riječima pročelnika Odjela za gospodarenje imovinom Vladimira Benca jedini prijavili za licitaciju koja je održana na Titovom trgu, i izlicitirali prostor po početnoj cijeni zakupa od 8,23 €/m2.

Pomalo začuđuje što se nitko od riječkih ugostitelja nije prijavio budući da je minimalna mjesečna cijena zakupa za 232 kvadrata trojnog ugostiteljskog prostora (caffe bar, noćni bar, disko klub) u centru grada postavljena ispod 15 tisuća kuna. Tu su svoju priliku za širenje prepoznali zagrebački ugostitelji.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mobilno reciklažno dvorište u Pobrima od 10. travnja

Od 10. do 15. travnja 2021. u Pobrima moguće je odlaganje otpada u mobilno reciklažno dvorište. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta ...