Početna - IZDVOJENO - Izabrane najljepše okućnice na Grbcima u 2018. godini

Izabrane najljepše okućnice na Grbcima u 2018. godini

U Mjesnom odboru Grbci uspješno je završena akcija “Birajmo najljepšu okućnicu”. Završna svečanost na kojoj su podijeljene nagrade i priznanja održana je u petak, 15. lipnja s početkom u 19:30 sati.

Ove godine u akciji je sudjelovala tridest i jedna učesnica. Učesnice akcije su se zajedno sa susjedima i prijateljima okupile u velikoj sali mjesnog odbora i s nestrpljenjem očekivale proglašenje najljepših okućnica. Vrijedne vlasnice najljepših okućnica nagrađene su poklon bonom od 150 kuna za kupovinu cvijeća i ukrasnog bilja u MBM vrtnom centru na Škurinju.

Svim učesnicama uručeno je priznanje za sudjelovanje u ovogodišnjoj akciji i majica s otiskanom ružom. Novim sudionicama kojih je ove godine bilo tri uručena je i ukrasna vaza kao nagrada i poticaj za daljnje sudjelovanje u akciji. Za kulturno-zabavni dio programa bili su zaduženi glumci Kazališne grupe Viktora Cara Emina s predstavom “Prcići” koja je oduševila i razveselila sve prisutne.

Na kraju svečanosti druženje se nastavilo uz domjenak. Vijeće Mjesnog odbora Grbci još jednom zahvaljuje svim sudionicama akcije koje svojim prekrasnim okućnicama čine Grbce ljepšim i veselijim mjestom za život.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...