Početna - IZDVOJENO - Izabrane najljepše okućnice na Grbcima u 2018. godini

Izabrane najljepše okućnice na Grbcima u 2018. godini

U Mjesnom odboru Grbci uspješno je završena akcija “Birajmo najljepšu okućnicu”. Završna svečanost na kojoj su podijeljene nagrade i priznanja održana je u petak, 15. lipnja s početkom u 19:30 sati.

Ove godine u akciji je sudjelovala tridest i jedna učesnica. Učesnice akcije su se zajedno sa susjedima i prijateljima okupile u velikoj sali mjesnog odbora i s nestrpljenjem očekivale proglašenje najljepših okućnica. Vrijedne vlasnice najljepših okućnica nagrađene su poklon bonom od 150 kuna za kupovinu cvijeća i ukrasnog bilja u MBM vrtnom centru na Škurinju.

Svim učesnicama uručeno je priznanje za sudjelovanje u ovogodišnjoj akciji i majica s otiskanom ružom. Novim sudionicama kojih je ove godine bilo tri uručena je i ukrasna vaza kao nagrada i poticaj za daljnje sudjelovanje u akciji. Za kulturno-zabavni dio programa bili su zaduženi glumci Kazališne grupe Viktora Cara Emina s predstavom “Prcići” koja je oduševila i razveselila sve prisutne.

Na kraju svečanosti druženje se nastavilo uz domjenak. Vijeće Mjesnog odbora Grbci još jednom zahvaljuje svim sudionicama akcije koje svojim prekrasnim okućnicama čine Grbce ljepšim i veselijim mjestom za život.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...