Početna - IZDVOJENO - Izborni mečevi za hrvatsku kickboxing reprezentaciju u Lovranu
muaythai
foto: ofc.hr

Izborni mečevi za hrvatsku kickboxing reprezentaciju u Lovranu

Opatija Fight Club nedavno je najavio kako će na samom početku ovog ljeta u Lovranu organizirati četvrti po redu svoj event iz serije OFC New Generation na kojima se u pravilu prilika pruža mlađim i manje iskusnim borcima, no uz profesionalnu produkciju, rasvjetu i ozvučenje.

Nema sumnje kako će OFC New Generation 4 koji se održava u Lovranu 24. lipnja privući vrlo veliki interes ljubitelja borilačkih sportova, jer svi oni su se već u više navrata mogli uvjeriti da i ti mlađi borce redovno pružaju vrhunske i atraktivne nastupe u ringu.

Ovog puta OFC New Generation 4 odabran je od strane Hrvatskog kickboxing saveza i kao event na kojem će se održati pojedini izborni mečevi koji će izbornicima pomoći prilikom određenih nedoumica kod odabira boraca za hrvatsku reprezentaciju u K1 i low kick disciplini koja će u listopadu nastupiti na Europskom prvenstvu za seniore.

Za nastup u Lovranu već se prijavio veći broj boraca te iz OFC-a otkrivaju kako je u tijeku sastavljanje popisa borbi, koji će dakle dodatno biti obogaćen, kao što smo već spomenuli, i pojedinim mečevima za mjesto u hrvatskoj reprezentaciji.

Detaljnije informacije o OFC New Generationu 4, uključujući i popis mečeva, trebali bi biti otkriveni početkom sljedećeg tjedna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...