Početna - IZDVOJENO - Izložba najboljih studentskih fotografija iz cijelog svijeta

Izložba najboljih studentskih fotografija iz cijelog svijeta

U Muzeju grada Rijeke, 21. srpnja, 2016. otvorena je izložba najuspješnijih radova 5. svjetskog bijenala studentske fotografije. Na peti Bijenale stiglo je više 1500 radova iz cijelog svijeta. Pravo sudjelovanja na izložbi imaju samo studenti fotografije te oni koji u okviru umjetničkog studija imaju predmet – fotografija.

Prvu nagradu je osvojila Kineskinja Tam Hoi Ying iz Hong Konga te time odnijela vrijednu nagradu od 1500 eura za najbolji rad.

Osnivač i organizator je Akademija umjetnosti Univerziteta u Novom Sadu, pod vodstvom profesora fotografije Ivana Karlavarisa, jednog od glavnih organizatora ove manifestacije.

Izložba ostaje otvorena do 28. kolovoza u Muzeju grada Rijeke. Istovremeno je u Kastvu otvorena još jedna međunarodna izložba pod nazivom „KVARNER 8, iznad i ispod površine mora i Venecija“ koja ostaje otvorena do 12. kolovoza u prostoru crkvice sv. Trojice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uređenje obalne šetnice između Lovrana i Medveje

Općina Lovran je započela s radovima na uređenju obalne šetnice, odnosno započeta je izgradnja konzolnih mostova između Lovrana i Medveje.Izgradnjom ...