Početna - IZDVOJENO - Izložba padobranskih fotografija
izlozba-padobranskih

Izložba padobranskih fotografija

Aeroklub Cumulus iz Opatije organizirao je izložbu zračnih fotografija nastalih 2016 godine na području Primorsko-goranske županije. Odabir je to među mnoštvom slika nastalih prije, poslije ili za vrijeme padobranskih skokova.

Autor Robert Zorić ljubitelj je kako padobranstva tako i fotografije, pa je zahtjevnu zadaću odradio sa zadovoljstvom. Pritom je nastala kolekcija od koje su na riječkoj izložbi predstavljene 22 fotografije. Izložba je otvorena od 2. do 23.12.2016. a pogledati je možete u zanimljivom prostoru Pizzeria & Lounge bara Boonker na Istarskom pristaništu u Rijeci.

Cijeli projekt sufinancirala je Primorsko-goranska županija. Zanimanje građana za pogledom iz visine veliko je budući da fotografije pokazuju mnoštvo zanimljivih i poznatih motiva snimljenih iz zraka, od kojih neke lokacije i nije lako na prvu prepoznati, Plan je fotografije iz kolekcije pokazati i na drugim lokacija unutar županije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran rekonstruirat će zgradu bivše vojarne uz nogometno igralište Lokva

Nakon dostavljene odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financiranju prijavljenog projekta „Rekonstrukcija brownfield lokacije u novi Društveni ...