Početna - IZDVOJENO - Izložba padobranskih fotografija
izlozba-padobranskih

Izložba padobranskih fotografija

Aeroklub Cumulus iz Opatije organizirao je izložbu zračnih fotografija nastalih 2016 godine na području Primorsko-goranske županije. Odabir je to među mnoštvom slika nastalih prije, poslije ili za vrijeme padobranskih skokova.

Autor Robert Zorić ljubitelj je kako padobranstva tako i fotografije, pa je zahtjevnu zadaću odradio sa zadovoljstvom. Pritom je nastala kolekcija od koje su na riječkoj izložbi predstavljene 22 fotografije. Izložba je otvorena od 2. do 23.12.2016. a pogledati je možete u zanimljivom prostoru Pizzeria & Lounge bara Boonker na Istarskom pristaništu u Rijeci.

Cijeli projekt sufinancirala je Primorsko-goranska županija. Zanimanje građana za pogledom iz visine veliko je budući da fotografije pokazuju mnoštvo zanimljivih i poznatih motiva snimljenih iz zraka, od kojih neke lokacije i nije lako na prvu prepoznati, Plan je fotografije iz kolekcije pokazati i na drugim lokacija unutar županije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za produkciju promo videa projekta “Povežimo se baštinom”

Turistička zajednica grada Rijeke objavila je Natječaj za produkciju promotivnih videa (Nabava 31 – grupa 5) u sklopu projekta Povežimo se ...