Početna - IZDVOJENO - Izložba slika i koncert Vedrana Ružića
Vedran Ružić

Izložba slika i koncert Vedrana Ružića

Mladi, ambiciozni i perspektivni opatijski umjetnik Vedran Ružić večeras će na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 21,00 sat, održati  izložbu autorskih slika nazvanu „Stari kupači va Abbazie“, a osim izložbe, počastit će nas i koncertom u aranžmanu skupine “Vedran Ružić kvartet”.

Ovaj mladi umjetnik dobitnik je „Nagrade Status“ Hrvatske glazbene unije za vrhunsko umijeće i vještinu sviranja u kategoriji JAZZ – KONTRABAS/BAS GITARA za 2012. godinu, a svoje glazbeno umijeće predstaviti će uz pomoć svojeg jazz kvarteta kojeg osim njega sačinjavaju Tonči Grabušić, Zoran Majstorović i Zvjezdan Ružić.

Na Maloj ljetnoj pozornici iste će večeri, osim sa svojim kvartetom, Vedran Ružić nastupiti i s funk-rock bendom „Bruderfunk“ kojeg sačinjavaju Edi Lazarić, Mateo Resman te Damjan Brnić.
Ulaznice za izložbu i koncert potpuno su besplatne, stoga vas pozivamo da dođete i podržite rad našeg perspektivnog sugrađanina. Dobrodošli!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...