Početna - GOSPODARSTVO - Izmjena voznog reda Autotroleja

Izmjena voznog reda Autotroleja

Zbog nedostatka vozača Autotrolej predlaže korekciju voznog reda

  Uprava KD Autotrolej obavijestila je Grad Opatiju da su zbog nedostatka vozača na tržištu rada, odnosno zato što nemaju dovoljno profesionalnih vozača za održavanje postojećeg voznog reda,prisiljeni privremeno promijenjati vozni red spajanjem linija i smanjenjem broja polazaka pojedinih linija.

U jutarnjem frekventnom razdoblju zadržani su svi polasci linije 32. Između 8 i 12 sati KD Autotrolej predlaže ukidanje četiri polaska, iz Rijeke u 8,00 i 10,55, iz Lovrana u 8,30 i 11.55 te korigiranje vremena ostalih polazaka kako bi se smanjio interval polazaka autobusa. I u večernjem razdoblju  ukinuo bi se jedan polazak iz Rijeke i jedan iz Lovrana te bi se korigirao vozni red. Linije 35A i 34A bi se ukinule i objedinile u liniju 34. Novi bi se vozni red primjenjivao od ponedjeljka 4. veljače 2019.

Stručne službe Grada Opatije i Uprava Autotroleja održat će hitan sastanak kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri zaštitili interesi građana Grada Opatije. Nakon detaljnog utvrđivanja stanja javnost ćemo na vrijeme obavijestiti o mogućim izmjenama voznog reda autobusa Autotroleja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...