Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Jacques Houdek priređuje pravu glazbenu bajku i poslasticu na terasi Milenija
jacques

Jacques Houdek priređuje pravu glazbenu bajku i poslasticu na terasi Milenija

Najveći hrvatski vokalni autoritet čarobna glasa Jacques Houdek obilježio je ljeto 2015. nezaboravnim gala koncertima na terasi hotela Milenij, a u četvrtak 29. kolovoza ponovno se vraća na kultnu opatijsku koncertnu destinaciju.

Svojim će gala nastupom obilježiti kraj kolovoza, a uz pratnju pijanista Jacques će sve posjetitelje neponovljivim glasom i izvanserijskim izvedbama svojih najvećih hitova i obradama nekih od najljepših evergreena, odvesti na čarobno glazbeno putovanje prepuno predivnih melodija i najiskrenijih emocija izraženih glazbom.

Od samoga početka karijere, Jacques se izdvajao po besprijekornom vokalu, suverenosti u izvedbi i originalnošću u scenskoj pojavi. Stoga ne čudi da je dobio nadimak ‘Gospodin Glas’, a originalnim izvedbama u različitim žanrovima već godinama osvaja publiku svih dobnih skupina. Jedna je od najvećih estradnih zvijezda na ovim prostorima, što potvrđuju svima znani hitovi poput „Stotinama godina“, „Zauvijek tvoj“, „Živim za to“, „Dužna si“ i „Na krilima ljubavi“. Održao je do danas tisuće koncerata u Hrvatskoj i regiji te ostvario iznimno uspješne suradnje s nizom eminentnih glazbenika. U bogatoj diskografiji može se pohvaliti s trinaest diskografskih izdanja, a albumi su mu prodani u čak pet srebrnih, i u jednoj zlatnoj, platinastoj i dijamantnoj nakladi. Predstavljao je 2017. godine Hrvatsku u Kijevu na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Ovaj glazbenik ekskluzivna statusa mentor je i u showu ‘THE VOICE – najljepši glas Hrvatske’.

Koncert počinje u 20 sati, a za sjajne glazbene užitke koji se ne smiju propustiti, rezervirajte svoj stol na recepciji hotela Milenij ili na broj +385 51 202 000.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Građevinska skela u moru više od dva tjedna nagrđuje Iku

Ika je prije malo više od dva tjedna bila jedna od brojnih stanica premijernog Jerry Ricks Blues Festivala te je ...