Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Jala Brat i Buba Corelli ponovno u Opatiji

Jala Brat i Buba Corelli ponovno u Opatiji

Kako bi svaki vikend u Angiolini za vas bio spektakularan, u petak 05.10.2018. stiže najpoznatiji balkanski hip hop dvojac Jala Brat i Buba Corelli.

Osim što se njihovo ime proširilo zahvaljujući neponovljivim glazbenim hitovima koje stvaraju, tome su zahvalne i brojne suradnje s drugim svjetskim imenima u svijetu glazbe. Jedno od njih je najpoznatiji njemački reper Raf Camora, a suradnju s Jalom i Bubom u svojoj karijeri bilježe i Coby, Severina, Maya Berović, Milan Stanković i brojne druge zvijezde. Sigurni smo da će Angiolina biti prepuna što nam garantira obaranje rekorda posjećenosti Jalinih i Bubinih koncerata na destinacijama kao što su sarajevska Skenderija na kojoj se okupilo preko 10.000 posjetitelja te do sada najposjećeniji koncert na Tašmajdan stadionu u Beogradu na kojem je bilo 15.000 posjetitelja. Osim naših prostora Buba i Jala odradili su i američku turneju prošle godine u 8 gradova koji su bili rasprodani, poručuju organizatori u svom priopćenju.

Ovaj dvojac je veliku popularnost stekao diljem Balkana, ali i Europe te ostatka svijeta, a nedavno su prešli i milijardu pogleda na svom Youtube kanalu.

Neki od najpoznatijih hitova koji će ovog petka raspjevati punu Angiolinu su: Klinka, Nema bolje, Ona’e, Ultimatum, VIP, Balenciaga, Mafia, O kako nebi te mnogi drugi.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Filodrammatici (Rijeka) i Angiolina (Opatija) po cijeni od 100kn te na dan koncerta u Angiolini po cijeni od 120 kn.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sea Star festival uveo novu pozornicu Electric Waves za izvođače s Kvarnera

Glazbeni festival Sea Star koji će se ove godine održati 24. i 25. svibnja u Umagu prvi je veliki događaj ...