Početna - IZDVOJENO - Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava iz projekta Komercijalizacija inovacija
web

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava iz projekta Komercijalizacija inovacija

Primorsko-goranska županija i Zaklada FIPRO objavili su Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu financijskih sredstava iz projekta Komercijalizacija inovacija.

Cilj projekta ‘Komercijalizacija inovacija’ je razvoj i promocija inovatorstva, novih proizvoda, postupaka i usluga ili poboljšanje već postojećih inovacija. Projekt je pokrenut s ciljem otklanjanja nedostatka financijskih sredstava u fazi plasiranja inovacije na tržište. U protekle četiri godine, iz projekta Komercijalizacija inovacija, izabrano je 15 inovativnih projekata koji su sufinancirani u ukupnom iznosu od milijun kuna.

U sklopu ovog projekta Županija i Zaklada izdvojiti će  320 tisuća kuna. Maksimalni iznos dodijeljenih sredstava po pojedinom natjecatelju je 100 tisuća kuna, a minimalan iznos je 50 tisuća kuna. Sredstva su namijenjena mikro i malim gospodarskim subjektima iz Primorsko-goranske županije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...