Početna - KULTURA - Jazz orkestar HRT-a

Jazz orkestar HRT-a

Glazbeni dani HRT-a u Opatiji – 15. veljače u Gervaisu

Hrvatska radiotelevizija (HRT) i domaćin “Glazbenih dana HRT-a 2019.”, Grad Opatija, priređuju od 14. do 16. veljače 2019. trodnevnu svečanost glazbe i TV spektakla.

Drugi dan, petak 15. veljače dvorana Centra Gervais, rezervirana je za vrlo atraktivan i nadasve neobičan koncert virtuoznog Jazz orkestra HRT-a, koji će sa svojim sjajnim gostima-pjevačima izvesti popularne skladbe koje su obilježile desetljeća glasovitih opatijskih serenada.

Među njima su Antonela Doko i Elvis Stanić, Marko Tolja, Nina Kraljić, Jacques Houdek, Marko Kutlić, Iva Gortan i Damir Kedžo – sa skladbama u rasponu od ‘Serenade Opatiji’ i ‘Stranca u noć’i do nenadmašnog Robićeva ‘Morgena’. Recimo i to da će izravne prijenose iz dvorane Gervaisa gledatelji i slušatelji moći pratiti na Prvom programu HTV-a (HTV1) i Drugom programu Hrvatskog radija (HRA2).

Voditelji druge večeri (u režiji Danka Volarića) su Daniela Trbović i Ivan Vukušić, a scenarist legendarni Vojo Šiljak.

Cijena ulaznice: 50,00 kuna
Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatijac Marcel de Privitellio proglašen DJ-em godine

U kultnom zagrebačkom klubu Aquarius svečano je održana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za najbolja ostvarenja u 2019. godini. ...