Početna - IZDVOJENO - Jeftiniji parking u Opatiji
Opatija Slatina
web

Jeftiniji parking u Opatiji

Od danas “kreće” zimski način plaćanja parkirališnih mjesta na području Grada Opatije. Radi se, naime, o izmjeni cjenika plaćanja na javnim parkirnim površinama koje su tijekom ljeta bile duplo skuplje nego što će biti od sad.

Tako će u nultoj zoni parkiranja prvi sat parkinga biti u pola jeftiniji, a iznosit će 5,00 kn po satu, dok će svaki sljedeći sat biti 10,00 kn. Nulta zona znači da će uvjeti parkiranja na opatijskoj glavnoj cesti ili cesti u Voloskom biti jednaki uvjetima na opatijskoj tržnici.

Cijene u prvoj, drugoj i trećoj zoni (druga i treća zona su uvedene nakon što je izgrađena nova dvorana i garaža u dvorani) ostaju na istome, dakle, cijena jednog sata iznosi 12,00 kuna, odnosno 8,00 kuna, dok će četvrta, radnička zona ostati neizmijenjena te će cijena u toj zoni iznositi 3,00 kune po satu.

Ono što je novo, od danas 01. listopada miče se rampa na Lidu, a umjesto naplatnih kućica postavljeni su automati te će parking moći platiti putem tih automata ili putem SMS-a na broj 8951.

Još ćemo vas obavijestiti o tehničkim karakteristikama načina parkiranja, a to je da će se parking naplaćivati od 07,00 do 19,00 sati, a moguće su i izmjene koje su bile prošle godine, a to je da se parking neće naplaćivati vikendom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...